03 de març, 2013

Ruta


Acabada la temporada de premis grossos –dels Gaudí als Oscar– es prepara la de festivals de cinema. El format del curtmetratge hi té cabuda tant en uns com en altres, però en canvi mai se’n fa tant de ressò. I és una llàstima; tal i com vaig penjant de tant en tant al bloc, hi ha films de menys de seixanta minuts pels que hauria pagat gratament una entrada al cinema. 

Aquest any és el meu torn de provar de rodar, per primera vegada, un curtmetratge pensat per portar a competició. El rodatge està previst per aquest mateix cap de setmana. Avui, però, tenia ganes de compartir una de les imatges que el representen. En podeu llegir tota la informació –de la sinopsi al diari de preproducció– aquí

Aniré penjant detalls!

4 comentaris:

Àngels ha dit...

La mà impresiona. Valia la pena invertir en efectes especials. Endavant amb el projecte! Tots estem molt emocionats!!!

David Moragas Llevat ha dit...

Realment estic contentíssim amb com està responent tothom. Just després del rodatge miraré de penjar les fotografies amb tot l'equip. La inversió en efectes especials va ser necessària, però ha resultat fantàstica. Aquest cap de setmana... càmera, so i acció!

Albert Mas ha dit...

A part de penjar les fotografies del rodatge, seria interessant saber on podem veure'l. Estic segur que serà gratificant.

David Moragas Llevat ha dit...

Les fotografies del rodatge, tan bon punt les tingui! Pel que fa al curtmetratge, allà on el pugui projectar primer! Gràcies per passar pel bloc Albert. Un salut.