01 de febrer, 2013

Què és Somewhere Magazine?


El món editorial sempre m’ha cridat l’atenció. Actualment col·laboro cada mes amb una columna a la revista Cambrils. Però sempre havia tingut ganes de més. Amb aquesta modesta ambició i la idea d’un projecte estrenava, ara fa una setmana, Somewhere Magazine

Es tracta d’una revista online, acompanyada d’un compte de Twitter on es parla de cultura independent. La premissa, però, és no limitar els articles a notícies i actualitat sinó anar perfilant, a poc a poc, un estil de vida en forma de text. La declaració de principis que consta a la columna esquerra ho exemplifica: “La revista que en Johnny Marco (el protagonista del darrer film de Sofia Coppola) hauria llegit. Fumem cigarrets Red Apple (la marca que apareix als films de Tarantino) i abusem del cafè (parella d’elements que fan referència al film de Jim Jarmusch, Coffee and Cigarettes)”. 

Cinema, música, fotografia i esdeveniments. D’això es parla a Somewhere Magazine. Només fa una setmana que hi treballo i, per tant, les estadístiques encara no compensen la feina realitzada, però espero que amb el temps el projecte creixi tant com el propòsit inicial –i, per tant, actual. Us convido a tafanejar una mica, aprofitar les recomanacions musicals o, per què no?, veure algun curt!