17 de desembre, 2011

Desembre

Quinze dies poden deixar peu a múltiples i diversos esdeveniments. Quinze dies abans dels exàmens universitaris deixen peu a només un: estudiar. Això és el que he estat fent aquestes dues últimes setmanes. Per això, he deixat el bloc en blanc. Posem-nos al dia. 
Cadascú té una tècnica d’estudi diferent. A alguns ens agrada fer-ho amb música. Així que he aprofitat per escoltar l’últim disc d’Amy Winehouse: Lioness Hidden Treasures. 


A veure, d’entrada s’ha de reconèixer que deix molt que desitjar. La indústria, aprofitant la campanya de nadal, sembla que s’ha precipitat al treure un disc que, més que “tresors” amagats (com indica el títol) dugui “tracks” que un dia no van poder ser mesclats (exceptuant el fantàstic duet amb Tony Benett, potser el millor del disc). Tot i així, la fantàstica veu de l’ara difunta rebel del soul fa que passem per alt tots aquests desajustaments tècnics per acabar deixat-nos emportar pel caràcter capriciós, introvertit i exigent del personatge. A part de l’esmentat, em quedo amb la versió de “The girl from Ipanema”. 

Ara preparo l’última setmana de curs abans de començar oficialment les vacances. Un trimestre que ha passat volant! Tanmateix, començo a organitzar els preparatius d’una escapada a Edinburgh per ara, al desembre. A la tronada, uns dies en una casa rural a Vilafranca del Penedès. 

Aniré escrivint de tot plegat. Ara per ara, però, que vagi bé l’entrada a les vacances! 

Salut!

2 comentaris:

Eva ha dit...

David, ja t'assembles als profes de la pompeu amb el "Salut!" ;)

David Moragas Llevat ha dit...

Haha això de Salut! és més antic que el anar a peu! gràcies per la visita!