02 de setembre, 2011

Estrenem Setembre, estrenem nova temporada!


El temps. Tant imprevisible com sempre, ha decidit deixar-nos una final onada de calor a principis de setembre. Un començament una mica estrany. Sincerament, aquesta xafogor em fa nosa. Però no per això he d’endarrerir el canvi de mentalitat. El canvi de xip. No només l’ambient és càlid; les novetats aquest mes són del tot calentes. Comencem pel principi.

The Kooks, (aquest grup tan fantàstic i que tant venero i de qui tant espero un concert el 23 d’octubre a Razzmatazz...) estrenen nou treball. Junk of the Heart. Sembla que pugen al carro dels sintetitzadors com ho han fet Death Cab for Cutie aquesta passada temporada. La cosa promet. Per escriure un post una mica cíclic penjo un dels temes al principi i un altre al final. Els dos valen molt la pena.

Amaral (un grup que no venero tant però que en canvi els dec molt a causa de la seva interessant influència a la meva pre, preadolescència) també ens porta un disc nou, amb un single que pren per títol “Hacia lo Salvaje”. Molt bo també. El grup es va reinventant a poc a poc, deixant les melodies dolces, senzilles per provar un color més amarg.

Aquest mes arriba per fi un trasllat que porto esperant des de fa molt de temps. Me’n vaig a Barcelona (a estudiar? A aprendre? A viure? O potser tot plegat). I, acompanyat d’aquest fet, començo la universitat. El gran dia. Si has passat el batxillerat te n’adones que bàsicament has perdut dos anys de la teva vida per aconseguir una xifra que t’obri les portes d’una Uni (uni, mòdul, etc.) I finalment arriba el dia. L’emoció continguda és tal que esperes l’ocasió amb el mateix sentiment de quan puges en una muntanya russa i arribes al vertiginós moment del primer descens.

Un setembre que, a la vegada, estrena la “nova temporada” del muraguilles; més novetats “coming soon”.

1 comentari:

Marta Arjona ha dit...

No conec al grup The Kooks però si que soc seguidora eventual d'Amaral...i et puc dir que amb aquest nou single desprenen quelcom que no trobaves als seus anteriors treballs...una força impressionant!