22 de juliol, 2011

Facturar un record, una gran lliçó i una tassa Guinness amb Ryanair


Torno d'Irlanda amb molt més que un bon record. Aquesta vegada l'experiència ha estat molt més complerta;  no només pel simple fet que ha estat una estada de tres setmanes com la de fa dos estius... sinó també perquè hi ha hagut de tot. Al final te'n adones que de tot n'aprens; en un viatge, cada detall viscut, bo o dolent, és una lliçó de vida. I a part de tot això, torno a casa amb una nova taça, preparada per emmagatzemar el tè de tardes d'estudi. De fet, se suposava que l'havia de guardar per quan comencés el curs, però no n'he pogut estar.

Avui m'he matriculat a la universitat. Ara sí que sí sembla que tot queda enllestit. Tenir la carpeta de la facultat a les mans ha estat com subjectar el fruit de dos anys força durs.
Sincerament, ha valgut la pena.

Ara se suposava que m'havia de permetre un parell de mesets (Agost i Setembre, perquè no començo fins el 21) de relax, però sembla que aquesta paraula no encaixi amb el meu nom, així que actualment preparo llistes per refer la maleta.

Aquesta vegada, l'aventura es trasllada a la ciutat on mai és fosc. La cuna del pop-art, les grans avingudes i el hot-dog. Alicia Keys canta "these streets will make you feel brand new, big lights will inspire you" (aquests carrers et faran sentir nou d'estrena, les grans llums t'inspiraran...).