26 de novembre, 2010

Little Lou, Ugly Jack, Prophet John


La única intenció d’aquest post és donar uns mínims senyals de vida. No he pogut penjar cap novetat recentment perquè no tinc massa temps. Aquest cap de setmana entro gairebé en estat vegetal; una vida regida per tres activitats: dormir, menjar i estudiar. Afortunadament, això s’acabarà aquest divendres, quan hagi fet l’últim examen final d’aquest trimestre.

Aprofito aquest intent de post decent, però, per recomanar aquest disc i aquest altre (escolta’ls a l’Spotify). Un va sortir fa exactament una setmana; Norah Jones ens presenta una fantàstica proposta de temes reciclats amb la col·laboració d’altres artistes. I l’altre ha sortit aquesta setmana, dels increïbles Escocesos Belle & Sebastian; un àlbum que, dotat del seu optimisme crònic característic, es presenta una mica més lent (amb més balades) que els anteriors, però amb molt, molt de ritme. No és caprici que aquests dos CD’s hagin sortit a la vegada; comparteixen un tema, Little Lou, Ugly Jack, Prophet John, que combina l’estil d’uns i altres, altres i una. Per llepar-se’n les orelles!

2 comentaris:

Maitane ha dit...

¡David! ¿Te gusta Norah Jones? Es mi segunda cantate favorita, detrás de Regina Spektor ¿Has visto, o te suena de algo la película My Blueberry Nights? Ella es la protagonista, y es un película increíble. Sin más, no desesperes con los libros y suerte para tus exámenes!

David Moragas Llevat ha dit...

¡Me encanta! vi la película hace mas o menos un año y la encontré estupeda. Ese director Japonés es un genio... ¡muy inspirador! Regina Spektor me gusta mucho también. Hay una película, 500 días con Summer, que tiene un par de temas suyos y son fantásticos.
Gracias por los animos, mucha suerte para ti también!