15 de novembre, 2010

Bierwinkel- Night.

James li va dir a Kate que Michael estava completament penjat d’ella. Michael, que en sentir-se atret per Kate li havia confessat a en James per assegurar-se que no li robarien l’estimada, havia deixat de sentir l’atracció incondicional dels primers dies. James, seguint la dita de “el prohibit es fa desitjar”, havia començat a sentir alguna cosa per la Kate, qui després de sentir el secret d’en Michael, es va sincerar i obrir a James, explicant-li que últimament no podia resistir mirar-lo, que l’estimava. James sabia que, tot i el seu irrefrenable desig, no podia provar res amb Kate per no fotre al seu millor amic.
I aquella nit, tots tres havien begut tant que cap d’ells s’adonà del caos que es respirava a l’aire. I cada vegada que una veritat sortia a la llum, bevien un glop de Guinness i feien un parell de calades a cigarrets Drum. La situació es va acabar embolicant tant que al matí següent cadascú es va despertar amb ressaca i olor de perfum a la roba. A la nit, la situació tornava a ser la mateixa. O pitjor.


Aquest és un fragment d'un recull de petites històries escrites en forma d'anècdota que anomeno "històries de pub". No té massa gràcia penjar-les d'una en una, però he pensat que la foto s'hi adeia bastant...