29 de desembre, 2008

Keyboard Jazz Lounge


A fora plou. Als carrers, hi ha fang. A fora fa fred. A fora el soroll, la ignorància i el pessimisme s’han fet amics. A fora les parets són negres i el cel és gris.
Perdut, en un últim intent de recerca de la felicitat, sota la llum blava d’un vell rètol de neó, un pany de porta espera ser obert. És d’un metall daurat, i el temps l’ha maltractat fins a tal punt de presentar irregularitats a la seva coberta perfecta. De la mateixa manera, un rètol daurat n’indica la meta.

I llavors, entres.

El vam descobrir fa cosa d’un mes i mig. Un amic d’una amiga meva ens va fer arribar el rumor. Existeix aquest lloc idíl•lic? Existeix el paradís? Per a mi, és el més semblant de tot el que he vist fins ara al paradís.

Parlo del Keyboard Jazz Lounge, un bar amagat als carrers de Reus, amb més de vint anys d’història i d’experiències. (No entraré en detalls històrics, a la web està tot registrat).

D’entrada, l’exterior et dóna una idea íntima, petita i capritxosa de com serà l’interior. Però l’interior és molt millor.
Les parets són de moqueta vermella, i el terra ho havia estat, de color verd; ara el terra està desgastat, però conserva encara l’encant del color.

La il•luminació és gairebé nul•la, un factor que ajuda a apreciar millor cada un dels detalls que s’hi troben. Instruments penjats del sostre. Quadres i quadres de músics famosos; tots ells han passat per l’escenari del Keyboard Jazz Lounge.

Tant a les “Jam Sessions” com als concerts, com simplement un dia de cada dia, el Keyboard ofereix tot el que hauria pogut imaginar: des de intimitat, ambient relaxat, uns cocktails espectaculars, bona música...

Ahir hi vam poder gaudir de l’actuació de “Christmas Swing”, un recull de nadales versionades amb modalitat de Jazz; impressionant!

Sembla irònic que després d’haver preguntat, demanat, explorat tants llocs, el que busques estigui més a prop del que imagines; molt més a prop del que havies pogut esperar...
Impecablement recomanable!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

juju
bona descripció
..
excesiu???¿¿
pero molt b
cert
cuidet

David Moragas Llevat ha dit...

[ets tu, Dario?]
en fin, potser sembla exagerat, però ja saps que no és cap novetat la meva tendència a exagerar les coses.
Tampoc és tant excessiu. Saps que m'agrada aquest lloc ! :)

David.