08 d’abril, 2008

The ValleyI una vegada més jo, insistint, amb l'efecte de la música com a BSO. En aquest cas, l'excursió al turonet d'Almoster a menjar la mona es converteix en el plató d'una història una mica confusa i sense argument sobre "the valley" i els seus misteris.
I suposo que el mèrit de les imatges és que no van ser gravades amb la finalitat de taure'n un tràiler de por, simplement vaig anar enfocant el paisatge, i el trobament amb un gos mort; res més. A la part del final hi surten les imatges d'una casa del poble, la de la Patrícia, que amb la il·luminació i amb el desenfocament adequats creen aquesta sensació tant misteriosa.
La música que acompanya el tràiler és de la BSO de "el Orfanato" de Fernando Velázquez; valoració personal: com a orquestra... miraa, bons instruments, però molts d'ells sintetitzats i enganxats l'un amb l'altre, a més el tema principal es repeteix sovint, però fa l'efecte, i això és el que compta!
Un altre muntatge que vaig fer també (un primer projecte) és el del retoc d'una fotografia de la porta de l'ermita de sant Pere, d'una excursió, que es transforma en "Saint Petter" not just couriosity kills the cat:


Dacooord, es cutre, molt, pero dona el pego, no?

3 comentaris:

Darío ha dit...

Vaya pasada, com as fet k el pom de la porta brilli???

Esta wapa. Per una peli sonaria be. San Petter. Pero la frase de sota no esta ekivocada?? no es: curiosity kills de cat?? nu se dic..
Dw chaval.

Anònim ha dit...

Uummm... això promet! No serà la bruixa de Blair despistada deixant-se caure al Picarany? O potser és el pare barrufet posseït per l'esperit d'en Leatherface? Qui ho sap! (VOLEM SEGONAPART)...
Ah, i les "stars" han de aparèixer més en la seqüència, entesos?

David Moragas Llevat ha dit...

Dario, per cert, la frase de sota és un joc de paraules, que vindriaa a dir: no només la curiositat va matar al gat... :)