09 de gener, 2008

"Snake Eyes" Ocean's Thirteen Soundtrack

És impressionant la capacitat que té aquest home per crear l’ambient perfecte en el moment perfecte. David Holmes, és un creador i aficionat a la música electrònica, nascut a Irlanda es va traslladar als Estats Units. Recentment ha creat les espectaculars bandes sonores de Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve i Ocean’s Thirteen. En la última pel·lícula ens presenta el tema “Snake Eyes” (degut al moment d’introduir-se a la pel·lícula).

Sincerament és una cançó que m’encanta, simplement m’apassiona. El seu glamour, la seva senzillesa fan d’aquestes notes una obra plena d’ironia i bon humor. Amb una bateria de fons i un baix seguint un acompanyament continu ens crea una sensació de desenvolupament, al descobrir que poc a poc es van afegint instruments (bateria, baix, efectes sonors, guitarra elèctrica i les trompetes finals espectaculars)

Per apreciar el resultat final de vídeo i imatge deixo aquí el fragment de la pel·lícula, però si voleu escoltar tota la cançó amb més qualitat podeu accedir aquí.

Recomano David Holmes als amants de la música electrònica i del jazz modern, i dintre del rànking de cançons que realment aprecio aquesta és una de les primeres!