10 d’agost, 2007

JK Rowling i la màgia dels diners“Crec que les meves històries aporten als joves els sentiments d’uns valors tant importants com l’amistat, l’amor, el valor i el coratge” JK Rowling durant la publicació dels quatre primers llibres de la saga Harry Potter. (Traducció al català)

“No puc revelar el final del 7è llibre, només puc dir que dos dels personatges principals MORIRAN, trencant així un dels vincles AMISTOSOS més importants de la saga” JK Rowling just abans de la publicació del 7è i últim llibre de la saga Harry Potter. (Traducció al Català)

Curiosa comparació, oi? Realment, hi ha una màgia molt més poderosa a totes les que ha creat la fantàstica escriptora JK Rowling,, creadora de la saga Harry Potter. I per comprovar-ho, tan sols és necessari llegir-se els llibres, i descobrir que dels elaborats arguments d’abans, ara tan sols es pot apreciar una mena d’història on cada vegada hi ha més personatges, i, cal mencionar-ho, més desgràcies, i desgràcies, que fan de tot plegat un ambient d’intriga tan evident, que les mateixes editorials han tret la seva tècnica. Primer, editen el llibre en Anglès, aquest passat Juliol, però la traducció al Castellà i Català no la podrem llegir fins al Gener... És a dir que per revelar l’intriga, haurem d’acabar comprant els dos llibres...
En fi, tot i això, reconec que soc un gran seguidor de la saga de llibres, i no per això deixaré de ser-ho :)

2 comentaris:

Darío ha dit...

Te las llegit amb angles??

guillem vandellos ha dit...

jo mels e llegit tots 2 vegades - el 6e que ho stik fen x poder lligar am el 7e.
saps ki mor? stik mol intrigat.
em pensu ke seran l'ermihone i en harry, wnu ja u vorem.